top of page

sâm., 19 sept.

|

Casa Costa-Foru

Shorts in Spotlight | Episode 1 #Resilience

Din laboratorul cu filme se desprinde o nouă selecție cu semnătura #BFA. Filme scurte, descoperite prin întreaga lume își găsesc locul pe 19 și 20 septembrie pe ecranul din Casa Costa-Foru. Vrei să descoperi care sunt highlight-urile din acest an?

Registration is Closed
See other events
Shorts in Spotlight | Episode 1 #Resilience
Shorts in Spotlight | Episode 1 #Resilience

Time & Location

19 sept. 2020, 19:00 – 22:00 EEST

Casa Costa-Foru, Aleea Dealul Mitropoliei 7, București, Romania

About the event

Casa Costa-Foru se redeschide timp de un weekend, pe 19-20 septembrie 2020, cu un eveniment cultural inedit, organizat cu respectarea tuturor măsurilor sanitare impuse de contextul dificil actual. Spațiul casei găzduiește proiecții de filme scurte din Selecția 2020 BFA, un program de tururi ghidate ale casei, recitaluri de pian și vioară, performance-uri vocale acompaniate de chitară acustică, prezentări, etc.

Shorts in Spotlight | Episode 1 #Resilience Din laboratorul cu filme se desprinde o nouă selecție cu semnătura #BFA. Filme scurte, descoperite prin întreaga lume își găsesc locul pe 19 și 20 septembrie pe ecranul din Casa Costa-Foru. Vrei să descoperi care sunt highlight-urile din acest an? Ducem povestea mai departe. Călătoria. Și păstrăm filmul independent într-un spațiu neconvențional în care filmul devine exponat, iar spectatorul vizitator. Cele mai bune filme scurte pentru minți deschise sunt de găsit la următorul maraton pentru cinefili: #drama / #comedie / #ficțiune / #studentfilm / #animație / #experimental / #musicvideo / #webshort Bucharest Film Awards - un festival de film independent care aduce cele mai noi producții cinematografice în spații neconvenționale, mai aproape de cinefili. Filmele beneficiază exclusiv de subtitrare în limba engleză.

Continuăm să promovăm scena culturală independentă urbană și în același timp, facem tranziția spre o nouă etapă: Costa-Foru Rezidență. ► PARTICIPAREA. Se face exclusiv în baza unei rezervări prealabile pe e-mail pentru ziua și intervalul orar dorite. ► ÎNSCRIEREA. Trimite un e-mail la inscriericostaforu@gmail.com, cu subiectul "Înscriere", în care să precizezi ziua (sâmbătă 19.09 sau duminică 20.09) și intervalul orar dorit, numele și numărul tău de telefon mobil (trebuie să fie valid). Numărul de telefon va fi ținut confidențial și utilizat doar în cazul unei anchete epidemiologice, în condițiile actualei pandemii. ► RĂSPUNDEREA PERSONALĂ. Prin trimiterea e-mailului cu înscrierea la eveniment, declari implicit pe proprie răspundere că, în ultimele 14 zile, nu ai avut și în prezent nu ai simptome asociate COVID-19, că nu încalci regulile privind izolarea/autoizolarea sau carantinarea. ► ACCESUL. Evenimentul poate fi susținut prin suport voluntar recomandat de 30 lei/persoană. ► MĂSURI SANITARE. Pentru siguranța vizitatorilor, organizatorilor și performerilor vom implementa măsuri de siguranță sanitară în interiorul casei și pe terasă: ● Termoscanare la punctul de acces; ● Triaj epidemiologic observațional; ● Igienizarea mâinilor cu dezinfectant; ● Purtarea obligatorie a măștii de protecție (care să acopere atât nasul cât și gura) în interiorul casei; ● Menținerea unei distanțe de 2m între vizitatori; ● Purtarea măștii pe terasa este opțională, dar recomandată; ● Dezinfectarea spațiilor de doua ori pe zi.

___ ► PROGRAM. ZIUA 01 | Sâmbătă, 19 septembrie

● Interval 19-20 ● Interval 20-21 ● Interval 21-22

ZIUA 02 | Duminică, 20 septembrie

● Interval 19-20 ● Interval 20-21 ● Interval 21-22

IMPORTANT. Programul evenimentului poate fi supus modificărilor.

#casacostaforu #BFA #rezidenta

Share this event

bottom of page